31 січ. 2019 р.

До Дня безпечного Інтернету

   Без Інтернету більшість із нас вже не можуть уявити своє життя. Та, на жаль, інколи нас там спідстерігає небезпека і загроза. Тому дуже важливо, щоб кожен користувач знав принципи захисту себе і персональної інформації в кіберпросторі. Ознайомити школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв та студентів з деякими з них взялися Програма коледжів Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERS. До Дня безпечного Інтернету 5 лютого 2019 р. буде проведено онлайн-урок на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.
       Початок заходу о 12-30, тривалість 45 хвилин. Цю подію можна буде прослухати в запису.
Тематика виступів експертів:
• Кібер-атаки та інтернет-шахрайство.
• Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей.
   У разі, якщо ви захочете отримати сертифікат, то необхідно зареєструватися за адресою: https://www.netacad.com/web/self-enroll/course-779827
   А для педагогів шкіл і вишів 5 лютого о 16.00 Міністерство інформаційної політики України спільно з «Google Україна» проведуть всеукраїнський відкритий майстер-клас «Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету». Зареєструватися на захід можна за посиланням. Кількість місць у залі обмежена.
                                                           Не пропустіть!

Немає коментарів:

Дописати коментар